Yoga

Kies uit onze yoga lessen.

Over de les

Yoga is een levenswijze, filosofie en bovenal een methode die je terugbrengt bij jezelf, bij wie je bent en wat je nodig hebt. Yoga betekent zoveel als eenheid, verenigen, verbinden maar ook oefening.
Je oefent om aanwezig te zijn in het moment. Yoga gaat over bewustwording van jezelf en neemt daarin het lichaam als uitgangspunt. Door met aandacht het lichaam te voelen en te oefenen vergroot je het innerlijke bewustzijn.

Je krijgt inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen en leert signalen zoals stress en vermoeidheid eerder herkennen. Een beter contact met jezelf helpt je om met meer aandacht en ontspanning in het leven te staan.

Fysiek zorgt yogabeoefening voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en blokkades zullen verminderen/verdwijnen.

Door yoga zal je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij.

Plan een gratis proefles!

Plan nu je gratis proefles en zet de eerste stap naar het bereiken van jouw doelen! Onze ervaren docenten staan klaar om jou te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden en kennis. Wacht niet langer, boek nu en ontdek hoeveel vooruitgang je kunt maken met de juiste begeleiding en ondersteuning.

Dit bieden we ook aan.