Voedingsbegeleiding

Over de les

Wil jij aan jezelf werken en fitter en vooral vitaler worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
Bewegen is daarbij enorm belangrijk, maar voeding speelt hier ook een grote rol in.

Veel mensen zien door alle verschillende dieeten, reclames, adviezen en  boeken vaak door de bomen het bos niet meer. Wat is nu gezonde voeding? Hoe kan je het beste boodschappen doen en jouw maaltijden verdelen over de dag?
Wat moet je nu eigenlijk eten om jouw doelen te behalen? Is die “gezonde” voeding wel echt zo goed voor jou?

Dat zijn allemaal vragen waar onze voedingsdeskundige jou antwoord op kan geven. Samen gaan jullie kijken naar jouw huidige voedingspatroon en jullie gaan op zoek naar een manier die voor JOU werkt om het een en ander aan te passen. Wij maken gebruik van een enorm persoonlijke aanpak; ieder mens is immers anders, en ieder mens heeft dus ook andere behoeftes.

Wanneer je er voor kiest om een pakket te nemen inclusief begeleiding bij voeding, zullen wij elkaar om de week zien. We starten met een uitgebreide intake en een advies consult. In deze gesprekken maken we een plan van aanpak. Tijdens de vervolgconsulten doen we een “check up” en kijken we hoe alles gaat. Waar loop je tegen aan? Wat kunnen we nog aanpassen? etc. etc. 

Plan een gratis proefles!

Plan nu je gratis proefles en zet de eerste stap naar het bereiken van jouw doelen! Onze ervaren docenten staan klaar om jou te helpen bij het verbeteren van je vaardigheden en kennis. Wacht niet langer, boek nu en ontdek hoeveel vooruitgang je kunt maken met de juiste begeleiding en ondersteuning.

Dit bieden we ook aan.